nike air max 2090 beige

Moderatore: Agente D^2

Rispondi
dlfiwkt5
Messaggi: 3
Iscritto il: lun mar 07, 2022 2:48

nike air max 2090 beige

Messaggio da dlfiwkt5 »

Immagine
De Nike Air Max 2090 sneakers brengen het verleden naar de toekomst, nike schoenen dames een gedurfde look geïnspireerd op het DNA van de iconische Air Max 90. Gloednieuwe Nike Air demping onder de voet voegt ongeëvenaard comfort toe met levendig gekleurd textiel en tijdloze kenmerken voor een edgy, gemoderniseerde look .

De 2090 is de nieuwste in Nike's Air Max-lijn. Het zou verwant zijn aan de Air Max 90 - maar meer futuristisch - vandaar de naam Air Max 2090. nike air max 2090 beige In feite zul je zien dat Nike veel belangrijke aspecten van de Air Max 90 in deze schoen heeft behouden. Air Max 90 kwam natuurlijk voor het eerst uit in 1990, precies 30 jaar geleden.

Nike's onlangs geïntroduceerde "Evolution of Icons" -collectie is een nostalgische trip down memory lane, waarbij elke nieuwkomer een verwijzing is naar de prestaties van het merk uit het verleden. In het geval van productenable deze aanstaande Air Max 2090 overbrugt het merk invloeden van zowel de AM90 als de AM180, aangezien het futuristische silhouet hun respectievelijke "Infrared" en "Ultramarine" kleurstellingen leent. In één oogopslag is de "Ultramarijn" het gemakkelijkst te onderscheiden, de blues wordt uitgesproken als ze de overlappende Swoosh en de hele binnenvoering aankleden.

En aangezien het retro-schema gebruik maakt van de 'infrarood'-signatuur, heeft Nike van de gelegenheid gebruik gemaakt om het te vergelijken nike schoenen zwart met de al even geliefde legende uit de jaren 90. Als gevolg hiervan wordt de luide toon effectief verdubbeld, niet alleen bovenop de achterkant, maar ook bovenop het "Air Max" -merkvenster, het gegoten hiellipje, de in de tong ingebouwde branding en de voorste dop van het loopvlak.

https://www.productenable.com/

Rispondi